EEN AANTAL VAN DE BELANGRIJKSTE BEHOEFTEN OP HET GEBIED VAN DE GEZONDHEIDSZORG WERELDWIJD AANPAKKEN

Bij AbbVie beschikken we over de expertise en structuur van een gevestigde farmaceutische leider, en de focus en passie van een ondernemer en pionier. Het resultaat is bijzonder in de huidige gezondheidszorg: een biofarmaceutisch bedrijf dat innovatieve behandelingen ontdekt en verder ontwikkelt en dat wereldwijd tegemoet komt aan de gezondheidsbehoeften van personen en gemeenschappen.

Onze passie helpt patiënten

Innovatie is de hoeksteen van de activiteiten van AbbVie als wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf. We richten ons op het ontwikkelen van medicijnen die sterke klinische prestaties kunnen opleveren en die meetbare voordelen bieden aan de patiënten, vooral in domeinen waar de behoefte groot is, zoals bij hepatitis C, neurowetenschap, immunologie, oncologie, chronisch nierfalen en gezondheid van vrouwen.

Betere manieren vinden om patiënten te helpen

AbbVie begon als toonaangevend farmaceutisch bedrijf Abbott, dat in 1888 is opgericht door de arts Dr. Wallace Abbott uit Chicago. Sindsdien heeft Abbott zich ontwikkeld tot wereldwijde leider op het gebied van de gezondheidszorg. De onderneming levert innovatieve farmaceutische, voedings-, diagnostische en medische producten aan mensen over de hele wereld.

EEN NIEUW BEGIN

Op 1 januari 2013 werd AbbVie opgericht als wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf met de focus en capaciteiten om een aantal van de grootste uitdagingen op het gebied van de gezondheidszorg wereldwijd aan te pakken. AbbVie beschikt over de stabiliteit, middelen, expertise en passie om baanbrekende wetenschappelijke oplossingen te ontdekken, ontwikkelen en aan te bieden die de grootste medische problemen van vandaag en morgen kunnen oplossen. We proberen op een persoonlijke manier mensen te helpen om hun leven te verbeteren.

ABBVIE IS…

Gericht.

We richten ons op de ontwikkeling van de allernieuwste behandelingen en innovaties.

Invloedrijk.

AbbVie combineert een grondig begrip van patiëntenbehoeften met uitgebreide kennis van ziektebeelden om behandelingen te ontwikkelen die een impact hebben op het leven van mensen.

ABBVIE HEEFT…

  • Een divers productportfolio, waarvan een heel aantal medicijnen het boegbeeld zijn van wetenschap.
  • Een gericht zakelijk en investeringsmodel dat ontworpen is om aan onvervulde behoeften te voldoen.
  • Bewezen commerciële capaciteiten, infrastructuur en expertise gebaseerd op een geschiedenis van 125 jaar als innovatieve leider in farmaceutische producten.
  • Circa 25.000 toegewijde medewerkers die zich inzetten voor de belangrijkste uitdagingen op het gebied van de gezondheidszorg.